Festa Major 19 juny

19/06/2021 19:00 fins 19/06/2021 23:00 (Europe/Madrid)

Manresa, Espanya


Superació, treball en equip, il·lusió, emprenedoria, innovació.... La llista podria ser molt més llarga, però aquests són alguns ingredients que han fet possible que junts fem realitat el Supercoop.

Ja saps que SuperCoop fa més de tres mesos que és una realitat, que ja funciona. I millorem, poc a poc, però cada dia. Som més de 750 els que creiem que una altra manera de comprar és possible. Hi creiem i treballem per fer-ho realitat.

 

I és temps de celebrar-ho!

Per això hem preparat la Festa del SuperCoop

Dissabte, 19 de juny, a les 19 h
A la plaça del Puigmercadal

//

Com serà aquesta festa?

Ha arribat el moment de veure’ns les cares i de festejar, perquè no tot és treballar. Hem preparat una activitat sorpresa per fer-ho possible, però per saber què serà, hauràs de venir.

 

Què més hi haurà?

 

Música en directe i tastets que et permetran conèixer qui hi ha darrere d’alguns productes que pots comprar al súper (formatges, embotits, vins, cerveses, pa...). Segur que estaran encantats d’explicar-te com treballen.... Prepara’t a cosir-los a preguntes.


Fes-te el carnet del súper

I si vols tenir un carnet en paper del supermercat perquè això de l’app mòbil no va amb tu, podràs aprofitar la festa per fer-te’l.


Ubicació

Mostrar en Google Maps
Supercoop Manresa SCCL
C / Muralla de Carme 5
Mercat de Puigmercadal, local núm.2
08241 Manresa
Espanya
hola@supercoopmanresa.cat

Data i hora

De 19/06/2021 19:00
A 19/06/2021 23:00

Organitzador

Supercoop Manresa SCCL
hola@supercoopmanresa.cat

Flux social

Following content will appear on all events