Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

3

0

Ara aixo ja s'ha cambiat i ara podrá venir a comprar tothom qui vulgui ( sigui soci o no ) , només hi haurá una diferencia, els que no siguin socis pagarán un 10 % més que el preu dels productes que comprin els socis. Es una campanya que sha iniciat fa poques setmanes ,si esteu subscrits al butlletí ho haureu vist.



0

com sabem si una persona ha vingut ja els 3 cops i no pot comprar mes sense fer-se sòcia?



0

Es cert, només caldrà donar el nom i no hi ha limitació de temps.

  • Marcar

No m'ha quedat clara la resposta... Les persones no sòcies podran venir a comprar quan vulguin donant el nom?

Sílvia Aguilar Puig
en 15/4/21 17:26

Nomes les sòcies poden comprar a SuperCoop, però abans de formalitzar la subscripció i fer la aportació de capital a la cooperativa es poden realitzar fins a tres compres de prova, aqueste compres cal registrarles per porta el control, i per tant, es necessari donar el nom

Fèlix Ramos Ibarra
en 15/4/21 20:39

La teva resposta

Si us plau intenta donar una resposta substancial.  Recorda que pots revisar les teves respostes - no cal respondre la mateixa pregunta dues vegades. També, si us plau recorda votar - ja que ajuda a escollir les millors preguntes i respostes!

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Aquest fòrum està a disposició de totes les persones que fem SuperCoop per tal d'establir relació o fer propostes a la resta de socis i sòcies Llegir les directrius

Question tools

4 seguidor(s)

Estadístiques

Preguntat : 3/3/21 16:55
Vist: 1006 vegades
Darrera Actualització: 6/11/22 20:57