Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

Directrius

Quin tipus de missatges puc fer?

Aquest fòrum pretén que les sòcies puguin fer ressenyes i comentaris sobre els productes de SuperCoop Manresa que consumeixen. Per tant, està a la vostra disposició per tal que opineu sobre els productes del súper.

El límit a les vostres aportacions és el respecte a la resta de sòcies i a la diversitat d'interessos i opinions.


Com haurien de ser les meves aportacions/ressenyes?

És convenient que descriviu bé el producte, per tal que la resta de sòcies el puguin identificar fàcilment. 

Abans de fer noves ressenyes o comentaris, si us plau comproveu si ja hi ha opinions sobre el mateix producte. Sempre serà més enriquidor si aportem a l'experiència de la resta.

Quan una proposta o ressenya és valorada o comentada per una altra sòcia, la sòcia que l'ha publicat guanyarà alguns punts, que s'anomenen "punts karma". Aquests punts serveixen com a mesura aproximada de la confiança de la comunitat en ell/ella. S'assignen gradualment diverses tasques de moderació a les sòcies en funció d'aquests punts.

Per exemple, si realitzes una ressenya d'interès o un comentari útil, la teva aportació serà valorada positivament. D'altra banda, si el comentari no és útil o respectuós, serà valorat negativament. Cada vot positiu generarà 10 punts, cada vot negatiu restarà 10 punt. Hi ha un límit acumulable de 200 punts per cada comentari per dir. La taula del final explica els requeriments dels punts de reputació de cada tipus de tasca de moderació.


Per què altres sòcies poden editar les meves ressenyes/comentaris?

L'objectiu d'aquest fòrum és crear una base de coneixement a partir de  les aportacions de totes les sòcies de SuperCoop Manresa.

Per això, les ressenyes i els comentaris poden ser editats per altres sòcies experimentades, de manera que es millori la qualitat de la base de coneixement. Aquests privilegis es basen en un "nivell de karma": vosaltres també podreu fer el mateix un cop el vostre karma assoleixi un nivell prou elevat.

Si aquest enfocament no és per a vosaltres, respecteu la comunitat.

0 valorar, afegir comentaris
0 valorar negativament
0 inserir enllaços de text, carregar arxius
750 el teu historial és vist com a informació sobre eines
0 eliminar el comentari
0 tancar les preguntes pròpies, quan són vistes com a ofensives
5 editar qualsevol publicació, veure banderes ofensives
500 acceptar qualsevol resposta
500 esborrar qualsevol comentari
500 tancar qualsevol comentari
1.000 esborrar qualsevol pregunta o resposta

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Fòrum per a que les sòcies puguin fer ressenyes i opinin sobre els productes de SuperCoop Manresa que consumeixen Tornar a Productes SuperCoop Manresa