Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

2

0


En el nostre cas, som una parella amb tres fills, l'economia també és un factor important ja que sinó trobem que no podrem acabar fent el pas a comprar més productes a la nostra botiga. Creiem en els productes eco però ens interessen els productes de proximitat als prestatges de Supercoop. El transport de mercaderies és un dels problemes actuals de la sostenibilitat del sistema. Bon dia


0

Parlant de pasta de dents, una molt bona opció que hi ha al SuperCoop són les de Natura Bio cosmetics. El preu és similar al de les convencionals. Amb el valor afegit que aquesta té l'aval EcoCert!

  • Marcar

Precisament aquesta és la marca que vaig comprar a SuperCoop. I em surt més de 3 vegades més car que la marca que comprava anteriorment. En concret, multiplica el preu x 3,72. A mi això no em sembla un preu similar.

Estic d'acord en què no es pot competir contra grans supermercats, perquè tenen més poder per abaixar preus (per una qüestió d'economies d'escala). A més, el fet de treballar amb valors fa que el preu no sigui l'únic a tenir en compte.

I ja m'està bé que el preu sigui lleugerament més car: la llet, la beguda de civada, per exemple, ho trobo a preus raonables. Però quan estem parlant del 300-400% més car, ja no tant. Només proposo que hi hagi alternatives més assequibles.

És un supermercat cooperatiu. Per tant, més democràtic i amb valors. No es pot expulsar a aquella gent que no es pot permetre pagar segons quins preus. No creieu?

Mateu Morillas Torné
en 4/6/21 8:53

La teva resposta

Si us plau intenta donar una resposta substancial.  Recorda que pots revisar les teves respostes - no cal respondre la mateixa pregunta dues vegades. També, si us plau recorda votar - ja que ajuda a escollir les millors preguntes i respostes!

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Fòrum per a que les sòcies puguin fer ressenyes i opinin sobre els productes de SuperCoop Manresa que consumeixen Llegir les directrius

Question tools

5 seguidor(s)

Estadístiques

Preguntat : 11/5/21 8:44
Vist: 226 vegades
Darrera Actualització: 29/6/21 6:31