Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

-2

3

Doncs jo penso exactament al contrari que Ester... sobretot per verdures i fruita em sembla que es dona mes mportanci aa lo ecologic que al proximitat. Si l'ecologic ha de venir de MAlaga, no veig com anem a ajudar el planeta Parlant de butxaques, doncs hi ha molts productes ecologics molt cars, com la carn i els lactics. Un formatge de cabra fresc 4 euros? No se hi han coses que jo no havia entes així, pensava que hi haurien tant coses de proximitat com ecologiques i trobo un desequilibri. Pot ser que depengui del producte...



1

Trobo que sovint l'ETIQUETATGE està poc clar o incomplert en quant a orígen i tipus d'agricultura, lloc de procedència i si és o no directe del productor (o ha passat per varis intermediaris). Em sembla informació bàsica que cal millorar en l'etiquetatge dels prestatges, així com homogeneitzar el format de presentació per facilitar la lectura ràpida en accedir al producte. Sóc conscient de que això és una feinada, i també que és requisit indispensable per a una superCooperativa.



0

Moltes gràcies pel comentari, Ester. De del cercle de compres hem de tenir en compte totes les demandes (i butxaques) que rebem de les sòcies de SuperCoop i això és el que intentem fer, oferir el màxim de propostes i diversitat.



0

Potser que ho demanis a compres@ a veure què diuen el grup de làctics.


La teva resposta

Si us plau intenta donar una resposta substancial.  Recorda que pots revisar les teves respostes - no cal respondre la mateixa pregunta dues vegades. També, si us plau recorda votar - ja que ajuda a escollir les millors preguntes i respostes!

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Fòrum per a que les sòcies puguin fer ressenyes i opinin sobre els productes de SuperCoop Manresa que consumeixen Llegir les directrius

Question tools

6 seguidor(s)

Estadístiques

Preguntat : 27/5/21 8:02
Vist: 803 vegades
Darrera Actualització: 8/11/21 16:49