Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

1

1

Hola Anna, des del subcercle de compres (làctics), ja em contactat amb la formatgeria Rocatova de Casserres. Hem d'acabar de parlar amb ells i valorar-ho, de moment tenim disponibles làctics de cabra Les Feixes de Moià i alguna cosa d'Agrofresc i Naturlan. També làctics d'ovella de la Cleda . El que ens comentes de llet sense lactosa amb brick i nata sense lactosa, ens hi posem.

Salutacions

Francesc0

Proposo valorar la compra de productes Es-Imperfect. https://esimperfect.com Son productes que es produeixen a partir de verdures i fruites recollides per Els Espigoladors (també una activitat que recomano), per evitar el mabaratament alimentari.0La teva resposta

Si us plau intenta donar una resposta substancial.  Recorda que pots revisar les teves respostes - no cal respondre la mateixa pregunta dues vegades. També, si us plau recorda votar - ja que ajuda a escollir les millors preguntes i respostes!

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Fòrum per a que les sòcies puguin fer ressenyes i opinin sobre els productes de SuperCoop Manresa que consumeixen Llegir les directrius

Question tools

5 seguidor(s)

Estadístiques

Preguntat : 2/5/21 18:37
Vist: 769 vegades
Darrera Actualització: 18/9/21 11:56