Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

1

1

Hola, des del subcercle de compres (làctics) estem treballant en la selecció dels productes que comenteu. No és tant ràpid com voldríem però ja hem anat introduïnt molts productes. Aquesta setmana han arribat làctics d'ovella de La Cleda i la setmana que ve de la Granja Bufulà de Vallcebre, les dues explotacions amb ramat propi. Pel que fa a Artelac, de moment tenen tota la producció compromesa i no ens podran servir. Estem pendents de rebre una comanda de Les Feixes, uns elaboradors de làctics de cabra amb ramat propi de Moià. Els que hi han en estoc segur, són alguna ref d'agrofresc i naturlan ECO. Ens va molt bé que ens digueu, els que sou consumidors d'aquest productes, que hi trobeu a falta a supercoop per tal que la recerca, per part nostre, sigui més efectiva. Salut!0

Km0 de làctics de cabra amb ARTELAC de Sant Vicenç de castellet

  • Marcar

En tenen, d'Artelac?

Úrsula Torrentallé Estrada
en 20/4/21 12:01

0

Jo també m'apunto als iogurts de cabra i ovella! A casa són els que consumim, i de moment al nostre super hi ha poques opcions. Haurem de tenir paciència perquè arribin tots els productes. Poc a poc. Fins aviat!


La teva resposta

Si us plau intenta donar una resposta substancial.  Recorda que pots revisar les teves respostes - no cal respondre la mateixa pregunta dues vegades. També, si us plau recorda votar - ja que ajuda a escollir les millors preguntes i respostes!

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Fòrum per a que les sòcies puguin fer ressenyes i opinin sobre els productes de SuperCoop Manresa que consumeixen Llegir les directrius

Question tools

3 seguidor(s)

Estadístiques

Preguntat : 31/3/21 7:17
Vist: 695 vegades
Darrera Actualització: 22/4/21 19:12