Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

0

1

Quico, el dia del primer torn a botiga s'omple un excel amb tot de dades a tenir en compte, i una d'elles és si t'interessa el tema del pàrking. La idea és posar en contacte totes les sòcies a qui els interessa i puguin autogestionar-se aquest tema.

  • Marcar

Gràcies

Quico Esquius Grandón
en 26/4/21 18:58

0

Properament es farà el buidatge de les dades de l'excel i després s'hauran de crear els grups d'autogestió del parking i el canguratge, si al seu moment veu estar interessats a participar en aquesta gestió pròximament contactaran amb vosaltres

  • Marcar

Merci! :)

Cristina Gonzalo Fenoy
en 3/5/21 13:26

0


Hola, tmb hi estic interessada. És cert que el primer dia en vam parlar d'això de l'autogestió, pero hi ha alguna novetat? O segueix igual? Merci! :)

La teva resposta

Si us plau intenta donar una resposta substancial.  Recorda que pots revisar les teves respostes - no cal respondre la mateixa pregunta dues vegades. També, si us plau recorda votar - ja que ajuda a escollir les millors preguntes i respostes!

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Aquest fòrum està a disposició de totes les persones que fem SuperCoop per tal d'establir relació o fer propostes a la resta de socis i sòcies Llegir les directrius

Question tools

12 seguidor(s)

Estadístiques

Preguntat : 21/4/21 16:28
Vist: 792 vegades
Darrera Actualització: 26/4/21 7:54