Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

1

1

Hola Míriam! Jo sempre deixo les llenties pardines en remull des del dia abans perquè aleshores es couen en només 20 minuts (en olla normal, temps des de que comencen a bullir). Com que són molt petites segurament també es poden coure directament sense posar en remull abans, però en això no et puc ajudar perquè no ho he fet mai.

  • Marcar

Hola Glòria, moles gràcies! Doncs em sembla que sí que les haurem de deixar en remull; fins ara les hem cuit (en tre 45 i 60 min) sense fer-ho i queden un pelet poc fetes (pel nostre gust). Gràcieeees!

Míriam Agulló Barceló
en 15/6/21 7:38

0

Sense posar-los en remull, tenint-los 75-90 minuts bullint es fan bé! Posant-los en remull pots reduir el temps com diu la Glòria.


La teva resposta

Si us plau intenta donar una resposta substancial.  Recorda que pots revisar les teves respostes - no cal respondre la mateixa pregunta dues vegades. També, si us plau recorda votar - ja que ajuda a escollir les millors preguntes i respostes!

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Fòrum per a que les sòcies puguin fer ressenyes i opinin sobre els productes de SuperCoop Manresa que consumeixen Llegir les directrius

Question tools

6 seguidor(s)

Estadístiques

Preguntat : 14/6/21 14:15
Vist: 1741 vegades
Darrera Actualització: 22/6/21 16:53